Workshop om eventfrivillighed

Bliv klogere på event-frivillighed.

Rigtig mange begivenheder kan gøres til ”events”, og bruges som en mulighed for at åbne din forening eller institution op for nye frivillige.

På workshoppen kommer vi bl.a. ind på:
•  Gode eksempler på eventfrivillighed
•  Hvilke muligheder eventfrivillighed kan give, fx ift. rekruttering af nye frivillige
•  God praksis, når man rekrutterer eventfrivillige – forsikring, børneattester etc.

Formen er en kombination af oplæg og øvelser, hvor deltagerne blandt andet får mulighed for at diskutere erfaringer og samarbejde på tværs.

På workshoppen præsenteres også det nye eventmodul på Frederiksberg Frivillighedsportal. Modulet giver borgere mulighed for at tilmelde sig som interesserede i events, og for at I som forening eller institution kan rekruttere blandt de interesserede, hvis I mangler frivillige til jeres event. Vi viser, hvordan man opretter events og hvordan man  tilmelder sig som interesseret event-frivillig . I får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Workshoppen henvender sig primært til frivillige foreninger og kommunale institutioner, der enten har erfaring med at afholde små eller store events eller måske godt kunne tænke sig at  gøre det fremover. Har du  lyst til at blive frivillig til events, er du også meget velkommen til at deltage.

Læs mere i invitationen nedenfor.

Fri entré, men tilmelding nødvendig via linket her: https://frederiksberg-kulturfritid.nemtilmeld.dk/8/ Tilmeldingsfrist 15. januar 2019.

Læs om eventmodulet her på Frederiksberg Frivillighedsportal:
http://frivillighed.frederiksberg.dk/jobbank/nyt-frivillige-til-events